Orice ignorat: monitorizarea permanenta. Termometrul trebuie sa il ai

Orice simptom este mult mai ingrijorator in timpul sarcinii. Starea gravidei trebuie evaluata permanent, iar orice urma de modificare a unor valori va trezi un motiv real de ingrijorare.

Febra in timpul sarcinii poate fi un real pericol in unele cazuri, de aceea trebuie investigata de la primele minute ale aparitiei.Cu cat treci mai repede peste perioada sarcinii, grijile tale vor incepe sa scada usor. Bebelusul va putea fi asigurat daca te-ai gandit si la recoltarea de celule stem la momentul nasterii. Baby Stem este partenerul de nadejde al tuturor mamicilor care aleg sa recolteze celule si care aduce in Romania experienta si calitatea germana a serviciilor de stocare si mai ales de prelucrare a probelor biologice in vederea tratamentelor ulterioare cu celule stem.Vei afla in acest articol tot ce trebuie sa stii despre temperatura normala in sarcina si ce inseamna cu adevarat sa ai febra in timpul sarcinii.Care este temperatura normala in sarcina?Daca temperatura ajunge la 100 de grade F, contacteaza  imediat medicul.

Best services for writing your paper according to Trustpilot

Premium Partner
From $18.00 per page
4,8 / 5
4,80
Writers Experience
4,80
Delivery
4,90
Support
4,70
Price
Recommended Service
From $13.90 per page
4,6 / 5
4,70
Writers Experience
4,70
Delivery
4,60
Support
4,60
Price
From $20.00 per page
4,5 / 5
4,80
Writers Experience
4,50
Delivery
4,40
Support
4,10
Price
* All Partners were chosen among 50+ writing services by our Customer Satisfaction Team

In caz contrar, o febra de grad scazut (una care este sub 100 de grade F), de obicei nu este ceva de care sa iti faci griji atunci cand esti insarcinata. Este si ceva ce nu trebuie ignorat: monitorizarea permanenta. Termometrul trebuie sa il ai mereu la indemana pentru a putea face acest lucru.Cauze ale unei temperaturi ridicate in timpul sarciniiFebra este adesea cauzata de infectii ale tractului urinar si de virusuri respiratorii, dar si infectiile inofensive ar putea fi, de asemenea, vinovate.Alte cauze frecvente ale febrei in timpul sarcinii includ:gripapneumonieamigdalitadeshidratarehipertiroidismPielonefrita (infectie renala)Cand ar trebui sa merg la medic?Daca febra nu dispare in 24 pana la 36 de ore, trebuie sa mergi neaparat la un medic specialist. De asemenea, ar trebui sa mergi la medic daca ai vreunul dintre aceste semne, pe langa febra: dureri abdominale, greata, contractii sau eruptii cutanate. Febra  ar putea fi un simptom pentru alte afectiuni cum ar fi citolomegalovirusul, gripa, frigul, intoxicatia alimentara, HIV / SIDA, IBD, sifilisul, toxoplasmoza sau varicela. Temperatura ridicata in timpul sarcinii nu este un subiect deloc de neglijat.

Cum ar trebui sa ma tratez?Febra in prima luna de sarcina este la fel de periculoasa ca febra in o perioada mai inaintata a sarcinii, sau dimpotriva. Exista insa solutii. Este in regula sa iei acetaminofen (Tylenol) in timp ce esti insarcinata.Daca esti  ingrijorata sa iei Tylenol in timpul sarcinii, aminteste-ti ca daca bebelusul s-a  nascut astazi si are febra, medicii si asistentele medicale i-ar fi dat Tylenol. In plus,  ficatul va metaboliza medicamentul. Asigura-te ca ai luat-o in conformitate cu instructiunile de dozare de pe ambalaj si intreaba intotdeauna medicul inainte, daca nu esti sigura de cat de mult se ia.

febra in prima luna de sarcinaRamai departe de ibuprofen (Advil), totusi. Majoritatea studiilor recomanda femeilor insarcinate sa evite cu desavarsire AINS, cum ar fi ibuprofenul, deoarece acestea pot afecta sistemul cardiovascular al bebelusului mai tarziu in timpul sarcinii.Daca incercati sa ramaneti departe de medicamente si vreti totusi sa va ajutati sa scada temperatura corpului,  incercati o baie calduta sau folositi o carpa rece pe cap. Dupa nastere, sanatatea bebelusului este mai usor de urmarit daca alegi sa recoltezi la nastere celule stem.Cand ai reusit sa devii mama, sanatatea copilului tau poate fi asigurata prin recoltarea de aceste celule stem.

O astfel de clinica specializata este Baby Stem, singurul partener in Romania, a bancii de celule stem Seracell, numarul 1 in Germania (in ceea ce priveste recoltarile lunare si eliberarile totale).Seracell functioneaza in stransa legatura cu Facultatea de Medicina a Universitatii Rostock, una dintre cele mai vechi universitati din nordul Europei si are in portofoliu peste 1000 de tratamente cu celule stem, in fiecare an peste 100 de pacienti apeland la serviciile acesteia pentru terapii clinice cu celule stem prelucrate in laboratoarele proprii.