Døden døden i bund og grund? Og hvad betyder

Dødenog livet hænger uløseligt sammen. Livet består af utroligt mangepersonligheder, kulturforskelle og vidt forskellige aspekter, men også håb ogintentioner om et godt liv forude. Dog er der en ting vi er sikker på i denneverden, nemlig at vi før eller siden skal dø.  Hvader døden i bund og grund? Og hvad betyder den? Hvad er grunden til vi dør? Erdet skæbnen eller ren tilfældighed? Hvad er meningen med livet? Hvad sker deregentlig efter døden?  Enaf de vigtigste faser i livet er døden, den kommer alle mennesker til at opleve.

Det er muligvis den mest dystre og mørkestefase, som kan være svær at håndtere. Heldigvis er det de færreste af os, som serdøden i øjnene, mens vi er ved fuld bevidsthed. Vi føler, ånder, undres ogglædes, dog kan vi alligevel ikke forudsige om i morgen er vores sidste dag,hvad vi føler i det eksakte øjeblik eller hvad vores sidste ord bliver. Detsidste ord vælges oftest uden nogen form for omhu. Men den største fejl i liveter at være angst for ikke at leve livet, for så kan vi ikke leve livet i fuldedrag.

Best services for writing your paper according to Trustpilot

Premium Partner
From $18.00 per page
4,8 / 5
4,80
Writers Experience
4,80
Delivery
4,90
Support
4,70
Price
Recommended Service
From $13.90 per page
4,6 / 5
4,70
Writers Experience
4,70
Delivery
4,60
Support
4,60
Price
From $20.00 per page
4,5 / 5
4,80
Writers Experience
4,50
Delivery
4,40
Support
4,10
Price
* All Partners were chosen among 50+ writing services by our Customer Satisfaction Team

  Altliv på jorden går i gennem cyklusser. Dyr, planter, mennesker – alt på hver deresmåde. Alting starter og slutter. Alt helt ubesværet og uden komplikationer.

Perioder starter og slutter, oplevelser kommer og går. Ligeså vil menneskerkomme og gå. Hvordan ved vi overhovedet at vi har nogen betydning? Med 7milliarder mennesker på jorden, hvad skulle hver enkelt individ så betyde?  Biologiskset er det let at se hvornår døden har ramt et menneske. Åndedrættet stopper,pulsen stopper og hjertet stopper med at slå. Men for langt de flestemennesker, er døden ikke blot en biologisk konstatering.  Noglemennesker, vælger selv at gøre en ende på livet.

Det er svært at forstå formange mennesker. Jeg har heller ikke forståelse for det. Men mit kvalificerede gætmå være, at de ikke gør det, fordi de faktisk har lysten til at dø. Det er ikkefordi de vil gøre en ende på deres liv. De vil gøre en ende på smerten. Men jegtror aldrig jeg vil lære at forstå, hvordan folk kan gøre det. Ikke bare imoddem selv, men deres familie.

 Vihar alle hver vores idé om hvordan et perfekt liv og en perfekt verden ser ud.For nogle er det når de er sammen med dem de elsker, for andre er det at nå tiltops i deres karriere. For mig er det ganske simpelt; I min perfekte verdensidder jeg ikke fast, fysisk eller psykisk, derfor er en ting som rejser vigtigefor mig, fordi de giver mig ro i sindet.

Men selv om vi alle er forskellige, ogvil have forskellige ting ud af tilværelsen, så har vi alle sammen én ting tilfælles. Behovet for at blive accepteret og elsket. Vi har brug støtte ogkærlighed når det ser sort ud, men også når vi føler os glade og tilfredse. Vihar brug en som accepterer os, for de meninger og holdninger vi har.

 Ungemennesker tænker umiddelbart ikke over døden, og hvor de nu end havner når de endag dør. I dag har unge mere fokus på at leve i nuet, og at tilbringe tidensammen med vennerne og have det sjovt med alkohol. Fortvivlelsen om dødenrammer ofte først, når de eller deres bekendte kommer ud for en lignendesituation, som f.

eks. dødsfald, sygdomme eller ulykker. Unge går ikke ogspekulerer over døden, fordi langt de fleste har mange år at leve i endnu.

 Langtstørstedelen af befolkningen frygter alligevel døden. Og det der kommer efterdøden. Der er ingen der er sikre på hvad der sker efter døden, dette kan vi kungætte på. Personligt er jeg kristen, og tror på liv efter døden.

Det kan mandefinere på flere måder. Jeg vælger at tro på at man bliver genfødt, som enhelt ny person. Præcis hvordan det kan lade sig gøre, er jeg ikke klar over.Jeg er ikke bange for døden.

Jeg er ikke bange for at dø. Jeg frygter ikkeøjeblikket mit hjerte holder op med at slå, men jeg frygter øjeblikket inden ogøjeblikket efter. Jeg frygter hvad folk vil huske mig for. Jeg frygter om folkoverhovedet vil huske mig. Men mest af alt frygter jeg, at jeg ved livetsslutning vil indse, at jeg ikke har levet mit liv, som jeg faktisk gerne villehave gjort.  Dødener dybest set det absolut eneste vi ikkeburde frygte.

Alt hvad vi ejer, alt hvad vi har, alt hvad vi er og alt vi tagerfor givet, er kun noget vi har til låns. Døden vil en dag komme springendebagfra og også tage livet fra os. Så i virkeligheden, burde vi ikke være bange.

Vi burde hellere finde en form for tryghed i døden, for lige meget hvad dersker, så er døden det eneste sikre. Det eneste som vi altid kan regne med, vilske.