A.P. Drilling har hovedkontor i København, og ejer flere

A.P. Møller– Mærsk Metodeafsnit:virksomhedsbeskrivelsenvil tage udgangspunkt i Fragtfirmaet Mærsk. Virksomhedsbeskrivelsen vil rumme kvantitativemetoder som bliver genkendt for tit, at blive præsenteret statistisk ognumerisk som man så kalder ”hårde” dataer. Som er oplysninger som kan måles,de bruges ofte i statestikker som sagt bliver de fremvist numerisk.Beskrivelsen af firmaet vil der tages sekundære kilder i brug, hvilke betyder,at der vil findes nogle data og samle dem sammen. De dataer der bliver samletind vil være meget præcise, så man ikke er i tvivl om det.

informationerne vilblive fundet ved hjælp af (). disse hjemmesider er taget i brug, grun-det deter troværdige og anerkendte kilder. Virksomhedsbeskrivelse:A.P.Møller – Mærsk er et aktieselskab.

Best services for writing your paper according to Trustpilot

Premium Partner
From $18.00 per page
4,8 / 5
4,80
Writers Experience
4,80
Delivery
4,90
Support
4,70
Price
Recommended Service
From $13.90 per page
4,6 / 5
4,70
Writers Experience
4,70
Delivery
4,60
Support
4,60
Price
From $20.00 per page
4,5 / 5
4,80
Writers Experience
4,50
Delivery
4,40
Support
4,10
Price
* All Partners were chosen among 50+ writing services by our Customer Satisfaction Team

Mærsk er en servicevirksomhed, da den yderden service ved at primært fragte olie og naturgas samt dagligvarer. Mærsk harfire kerneaktiviteter, som er Maersk Line, APM Terminals, Maersk Oil og MaerskDrilling. Mærsk Line er et rederi med hovedkvarter i København. Selskabet erejet 100% af A.P Møller – Mærsk og er verdens næststørste indenfor transport afcontainere. APM Terminals, levere terminaler til Mærsk line som fragtercontainerne over på skibene og forbinder netværker mellem kunderne og MærskLine. Mærsk Oil producere olie og naturgas i Qatar, Algeriet, Kasakhstan,Angola, Mexicanske Golf, Brasilien og Grønland.

Mærsk Drilling har hovedkontori København, og ejer flere boreplatforme som bliver brugt til at udvinderåolie. Mærsk har mange kontorer de har kontorer i flere end 130 lande og de erså også Danmarks største erhvervsvirksomhed som har en årlig omsætning på 240mia. kroner, de har også cirka 87.700 ansatte i 2016 og det er kun steget ligesiden.

Mærsks logo, er en syvtakket hvid stjerne på en blå baggrund som erkendt verden over, og den afdøde Mærsk Mc-KinneyMøller var også et meget velkendt ansigt (døde i 2012, 98 år). Mærsk har væretindblandet i meget mere end bare fragt og olie. I 1964 var A. P.

Møllergrundlægger af Dansk Supermarked A/S som i dag ejer blandt andet Føtex og Netto•I 1964 grundlagde A.P. Møller Dansk Supermarked A/S sammen med F. Salling A/S.Dansk Supermarked A/S ejer i dag blandt andet Føtex og Netto. Mærsks 3 størstekonkurrenter, som er Mitsui OSK (1) , Nippon Yusen (2) og Kawasaki Kisen (3)som alle er Japanske rederi selvskaber.  Tre af Maersk Lines japanske rivaler har tirsdag morgen aflagt regnskaber, hvoraf de to landede bedre end ventet og indeholdt opjusteringer, mens det sidste omvendt bød på en nedjustering.

Ritzau FinansMitsui OSK, der også er kendt som KOL, kom ud af sit forskudte andet kvartal, der dækker over juli, august og september, med et driftsoverskud på 10 mia. yen (560 mio. kr.), mens der var ventet et overskud på 8,28 mia. yen (470 mio. kr.) ifølge Bloomberg News – dog kun baseret på to analytikeres estimater.

Rederiet opjusterer forventningerne til regnskabsåret 2016/2017 og sigter nu efter et plus på driften på 20 mia. yen, hvor det tidligere havde sigtet efter et overskud på 18 mia. yen. På aktiemarkedet bliver det belønnet med en stigning på 2,7 pct.

Også rederiet Nippon Yusen (NYK) har opjusteret forventningerne til hele året, så det nu venter et driftsoverskud på 33 mia. yen, hvor det tidligere havde regnet med 21,5 mia. yen.

Der sker efter et andet kvartal, hvor driftsoverskuddet landede på 9,17 mia. yen, mens to analytikere regnet med et overskud på 5,71 mia. yen. Aktien stiger 3,2 pct.Kawasaki Kisen, der går under navnet K-Line, har derimod nedjusteret forventningerne til regnskabsåret 2016/2017, så det nu sigter efter et driftsoverskud på 13 mia.

yen, mens den tidligere forventning var 23 mia. yen.I andet kvartal lød driftsoverskuddet på 2,37 mia. yen, hvor der var ventet et overskud på 6,41 mia. yen ifølge Bloomberg News – igen kun baseret på to analytikeres estimater. Aktien falder 3,4 pct. på børsen i Tokyo.

A.P. Møller-Mærsks regnskab for tredje kvartal bliver offentliggjort tirsdag den 7. november.